DuPont Corian®, Coriandesign® Microsites

Home > EC > BG > Защо Corian® > Цветова гама

Цветова гама

Разгледайте широка гама от цветове и стилове и се насладете на творческата свобода да проектирате специфичните форми, текстури и ефекти, необходими на вашия дизайн.

Tuesday 8 August 2017, by Telkea

Селекцията по-долу включва цветове, за които се очаква да отговарят на архитектурните насоки за промяна на цвета с по-малко от 5 единици ∆Eab при реална употреба с излагане на слънце в Южна Флорида в продължение на 10 години (ASTM D2244). Glacier White и Designer White се очаква да променят цвета си с по-малко от 2 единици ∆Eab след излагане в продължение на 10 години.

Стандартна колекция

Цветове от стандартната колекция за екстериор ще се предлагат и в размер 1524мм х 3658мм х 12мм. Цветовете от гама Deep Colors остават налични само в размер 760мм х 3658мм х 12мм. Всички цветове са с клас на негоримост: Euroclass B, S1, d0.

Колекция с акцентни цветове и пълна цветова гама

Цвят по поръчка и пълната гама от цветове ще се предлагат в листове с размери 762 мм x 3658 мм x 12 мм, изработени от специални материали с висока степен на огнеустойчивост. Цвят по поръчка може да се предлагат и в по-големи размери. Свържете се с местния си представител на Corian® Design за повече подробности относно размерите и възможните ограничения при монтирането на тези материали.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА МОСТРА
 

 

*Цветовете могат да бъдат разгледани като част от нашия пакет, съдържащ портфолио с мостри